Uw project in 6 stappen

 1. 1 Analyse & planning

  Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat u van de nieuwe website verwacht. We luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar juiste antwoorden. Uw site moet werken! Een goede analyse garandeert een ijzersterke inhoud en structuur.

  Tip! Goede webteksten doen wonderen voor uw site. We raden daarom altijd aan om samen te werken met een professionele tekstschrijver.

 2. 2 Structuur

  We verfijnen de opbouw. U krijgt van ons een interactief structuurdocument: heel basic, nog zonder opmaak. U kunt wel al navigeren tussen de verschillende pagina’s, maar ze zien er nog niet mooi uit.

  Deze stap garandeert dat de website logisch in elkaar zit en gebruiksvriendelijk is. Ook bij deze fase krijgen we graag uw feedback. Wij sturen bij waar nodig.

 3. 3 Layout

  We geven uw site een frisse en elegante lay-out, in lijn met uw huisstijl. U ontdekt nu ook de look & feel die uw website zal hebben. Op verschillende schermgroottes en apparaten.

  Maar we doen meer. We werken ook aan interactie want uw site moet ook communiceren met de bezoekers. Slim tweerichtingsverkeer, dat zijn websites waar wij in geloven.

 4. 4 Ontwikkeling

  Hoog tijd om onze developers aan het werk te zetten. We bouwen uw website op in Fork CMS. Ook dit is maatwerk want uw site wordt uniek.

  Volgens uw wensen ontwikkelen we bijkomende functies die uw site compleet maken. We schaven aan uw controlepaneel tot het perfect werkt.

 5. 5 Afwerking & lancering

  Uw website moet op elke computer vlot bruikbaar zijn. Wij testen of uw site met elke browser tiptop is. We voorzien uw website bovendien van analysesoftware (Google Analytics). Zo kunt u zelf op elk moment het doen en laten van uw bezoekers volgen.

 6. 6 Opvolging

  De lancering van uw website is geen einde, maar een begin. Wij laten u niet hangen. U krijgt een opleiding ExpressionEngine CMS en in de eerste maand na lancering werken wij nog eventuele foutjes gratis weg.

  Extra aanpassingen voeren we uit aan uurtarief. Ook een onderhoudscontract is mogelijk als u regelmatig aanpassingen wilt doen.

Onze toolset

 • Basecamp

  Onze projecten beheren we in Basecamp, on-line project-management tool. Makkelijk in gebruik en handig om uw project op schema te houden. Meer over Basecamp.

 • ExpressionEngine CMS

  Uw website wordt opgebouwd in Fork CMS. Zo kunt u zelf makkelijk de dagelijkse werking van uw website voor uw rekening nemen. Meer over Fork CMS.

 • Google Analytics

  We houden het doen en laten van uw bezoekers nauwgelet bij met Google Analytics. Overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en bovendien gratis. Meer over Google Analytics.

 • HTML & CSS

  Onze favoriete wapens! We werken zo vlug mogelijk in HTML&CSS zodat u reeds vroeg in uw project een realistisch beeld krijgt van de werking van uw website of web-applicatie.

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd