Build: Koffie, vakmanschap & inspiratie

Heropgeladen, geïnspireerd & good to go! Zo voelt een Gorilla zich na een bezoek aan "Build", webconferentie in Belfast, Noord-Ierland.

Build slaagt er in om het perfecte evenwicht te vinden tussen inspiratie & techniek. Koppel dat aan een losse, ongedwongen sfeer van creativiteit & enthousiasme, en dan weet je het al… Build rocks!

Alle sessies waren top, maar de sessie die mij het meeste bij blijft is die van Tim Brown, Type-manager bij Typekit. Hij vertelt over hoe we de oude tradities van de eerste typografen kunnen gebruiken bij het ontwerpen van onze websites. Denk typografie, gulden snede & proportionele layout. Krachtige vormgeving rond sterke teksten. Love it!

Andere sessies die blijven hangen? Frank Chimero over de rol van designer in de designer/klant relatie. Meagan Fischer over haar eigen webdesign workflow, en natuurlijk Redg Coghe over Zapp & Roger.

De organisatie zat helemaal goed, sprekers waren super, sponsoring goed ingevuld, swag was wicked, de koffie vloeide overloedig, de cupcakes waren gigantisch en, niet te vergeten, het gezelschap was aangenaam.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd