To Err is human, to Arrrr is pirate

Op 29 oktober hebben wij weer ons steentje bijgedragen aan ArrrrCamp. Dit is een conferentie "About Ruby, Rails, Radiant and Rum". De rum past niet echt in het rijtje, maar staat voor de intussen traditioneel welgesmaakte mojito-break.

Deze editie hebben we verschillende internationale sprekers uitgenodigd, met groot succes als gevolg. Zo hebben we o.a. Yehuda Katz (bezieler van Merb, core contributor van jQuery en Rails) & Sean Cribbs (2 jaar lead developer van Radiant) mogen ontvangen. 

Voor mij was het veruit de beste editie ooit. Mede omdat ik verschillende radiant-mensen die ik al langer kende, voor het eerst kon ontmoeten in levenden lijve. Ook van anderen hoorden we enkel positieve reacties, it looks like we were right!

Meer info en videos (enkel van de talks in de grote zaal) vind je op de site van ArrrrCamp. Vooral de opening keynote van Carl Lerche en de afsluiter van Yehuda Katz: " what about the client side" zijn zeer interessant, ook voor niet-Ruby mensen. Als je geen SilverLight geïnstalleerd hebt, kun je ook de "ruwe" video vinden op de Vimeo account van Openminds.

ArrrrUG

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Belgische Ruby User Group nieuw leven in te blazen. Op dinsdag 16 november is er al een eerste "ArrrrUG" hier in de Loft. Tussen 19u en 21u kunnen rubyisten en geïnteresseerden langskomen om vragen te stellen of inzichten te wisselen. Meer info op de Fikket.com registratiepagina.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd