De gorilla's met z'n drieën

Een tijdje terug lanceerden we een oproep voor een multi-talented web-creatieveling. Die oproep kreeg gehoor en, na bijna 4 jaar als duo te hebben gewerkt, zijn de gorilla's nu met z'n drieën. Meet… Redg!

Redg is een grafische ontwerper, maar, minstens even belangrijk: hij is een echte web-man (vanaf nu dus web-primaat). Hij werkt al 8 jaar als webdesigner en beheerst de technische kant van de zaak perfect. Redg werkte een tijdje zelfstandig onder de noemer Noodlebox, en via een omweg langs de collega's van Wax en Glue gaat hij nu aan de slag als Gorilla.

Wat we van hem verwachten? Spacedust! Een laagje grafische verfijning en extra afwerking in onze toekomstige projecten. Wat Redg van onze samenwerking verwacht? Dat laten we hem zelf uitleggen in een kort interview.

Het mini-interview

Jelle: Hey Redg, hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Redg: We volgen elkaar's werk al langer dus ik kende jullie al een tijdje. Ik ben altijd aangetrokken geweest tot de professionele manier waarop jullie je projecten benaderen. Jullie websites zijn technisch altijd tiptop in orde en je ligt wakker van dezelfde zaken als mij: cleane HTML mark-up, sterke copy, simpel en gebruiksvriendelijk design, etc.

Toen ik de vacature zag verschijnen op Facebook sloeg mijn hart — echt — een slag over en moest ik reageren. Van bij het eerste gesprek zat het volledig goed. We hadden elkaar nog nooit in levende lijve ontmoet, maar er was direct een klik.

Jelle: True that!

Redg: Mijn eerste sollicitatiegesprek duurde 3u… dus dat zegt genoeg. Melig, I know, maar ik had eindelijk het gevoel dat ik echt op mijn plaats zat.

Jelle: Melig! Maar wel ok. Wat verwacht je van onze samenwerking?

Redg: Wel… ik hoop dat ik Gorilla echt naar een hoger niveau kan tillen. Zoals ik al zei, de Gorila websites zijn echt wel ok, maar ik denk dat ik ze nog een extra grafische boost kan geven, zodat ze echt helemaal goed zitten. Ik wil websites maken die de nagel op de kop slaan. Niet alleen technisch & inhoudelijk, maar ook grafisch. Ik vind dat we met z'n drieën het potentiëel hebben om het helemaal te maken.

Jelle: Ok Redg, tis goed, je mag blijven. Hier… een banaan

Redg: Yummy!

redg-banana

Reacties

1

Hoe-oe-oe-ra!

2

Hoe meer apen, hoe meer vreugd?!

3

Congrats lovely monkeys ;o)

4

Waaauw, go Daddy!
Maar wie is de gorilla in het begin van het interview? xD

5

Inderdaad… It was I all along. Aangepast. Thanks

6

Proficiat Redg! Ik ben blij voor je! Nog een geluk dat ik je je gepushed heb :p

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd