Stagair(e) gezocht (designer/slicer)

Zoals je misschien al weet trekken we binnenkort naar Gent om er samen huizen met de mensen van Openminds. Heel goed nieuws, maar gezien het technisch karakter van de Openminders wil dat zeggen dat Jelle er  — als enige designer/slicer — met 6 programmeurs zal zitten (Help!).

Om al dat testosteron-driven back-end geweld het hoofd te bieden zijn we nu op zoek naar een sterke front-end man/vrouw.

We zoeken iemand die sterk is in XHTML/CSS programmatie en een gezonde (lees: obsessieve) interesse koestert in grafische vormgeving, typografie en het uitwerken van een optimale user experience. We hebben heel wat toffe projectjes lopen, dus je kan direct beginnen screens slicen van een web-app of website.

Op zoek naar een stage-plek? Of gewoon op zoek naar een werkplek op het eind van je studies? Laat ons iets weten!

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd