Gorilla verhuist naar de Openminds-loft

Het is altijd ons idee geweest om naar Gent te trekken en, in januari 2010 — nog 60 keer slapen — is het eindelijk zover: de mensen van Openminds kochten een prachtige loft en zijn die nu volledig aan het verbouwen tot een superstrakke web-werkplek (foto's). De Gorilla's werden uitgenodigd om bij Openminds in te trekken en die uitnodiging werd natuurlijk enthousiast aanvaard.

Openminds & Gorilla werken al geruime tijd samen. Van dag één is Openminds onze partner voor hosting, maar ze doen meer dan dat: ze zijn sterk in webdevelopment en, nog beter, werken net als ons bijna uitsluitend in Ruby (en Ruby On Rails). We werken nu al intensief samen en eens we fysiek in dezelfde ruimte zitten kunnen we er pas helemaal invliegen! (klopt op de borst en imiteert bronstig/semi-hysterisch zilverrug mannetje).

Openminds ziet de zaken groots en wil "…de loft beschikbaar maken voor andere professionals die met en rond het web werken en tijdelijk of permanent in de loft kunnen komen werken. Het doel is het samenbrengen van gelijkgestemde maar complementaire zielen, waarbij volledige oplossingen uitgewerkt worden, om een probleem van A tot Z op te lossen… " (meer). I dig!

Er is nog ruimte vrij in de loft. Kan jij een meerwaarde betekenen voor onze commune van web-professionals? Geef ons een seintje!

Reacties

1

Proficiat met de verhuis! Eens frisse lucht opsnuiven doet altijd deugd ..

2

Gefeliciteerd met de verhuizing. Denk ook eens aan de verhuiskaarten!

3

Gefeliciteerd. Andere ruimtes doen vaak wonderen!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd