ArrrrCamp, ééndagsconferentie over Ruby, Rails, Radiant & Rum

Onlangs (16 oktober) vond de tweede editie plaats in de gebouwen van de Zebrastraat . Deze 2de editie werd opnieuw georganiseerd door Openminds & Gorilla en kon rekenen op 90 inschrijvingen.

ArrrrCamp is een ééndagsconferentie die focust op:

Waarom ArrrrCamp?

Zowel de mensen van Openminds als wijzelf zijn gepassioneerd door één of meerder van bovenstaande R'en. Met ArrrrCamp willen we een plekje bouwen waar we die passie kunnen delen met anderen (studenten, collega's, concullega's, …). ArrrrCamp is los, ongedwongen en gezellig.

Dagindeling

  1. 14u45 - Inleidende talks (beginner & advanced)
  2. 17u00 - Broodjes & Mojjito-break
  3. 17u30 - "Barcamp" sessies

Tijdens de vorige editie bleven alle inleidende talks beperkt tot beginnersniveau. Leuk voor de beginners in de zaal, maar iets minder interessant voor meer gevorderde mensen. De inleidende talks werden deze keer opgedeeld in 2 tracks: beginner & advanced. Voor elk wat wils dus.

De Gorilla's concentreerden zich opnieuw op de talks rond Radiant. Ikzelf deed de basiswerking van Radiant CMS uit de doeken terwijl Benny in de zaal ernaast veel technischer ging en een hands-on uitleg gaf over de opbouw van enkele Radiant extensies.

Na de broodjes & mojito's begint het tweede deel van de dag (losjes gebaseerd op het barcamp principe): alle aanwezigen worden aangemoedigd om zelf een talk te geven. Gezien de aard van de conferentie wordt er meestal gesproken over Ruby-gerelateerde onderwerpen, maar sessies over bredere onderwerpen zijn een welkome afwisseling.

Wie geen zin heeft om een presentatie te geven blijft natuurlijk welkom.

Hou arrrrcamp.be in de gaten en hopelijk zien we elkaar op de 3de editie.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd