Copywriters, dure vogels?

Als er iemand weet wat mijn website moet vertellen dan ben ik het toch? Ik heb helemaal geen copywriter nodig. Ik schrijf die teksten toch gewoon zelf? Gewoon, even tussendoor…

Tuurlijk, u kunt uw webteksten zelf schrijven. En neen, ik twijfel niet aan uw talenten als schrijver — echt niet. Maar schrijven voor het web is echt wel een vak apart:

Bespaar tijd!

Uw copywriter zit samen met ons aan tafel en luistert naar uw verhaal. Hij stelt de juiste vragen en noteert, onophoudelijk, obsessief.

Een week later komt hij bij u terug met knappe teksten. En u? U bent welgeteld één uur kwijt. Plus wat voorbereiding natuurlijk, maar toch.

Scoor in Google!

Uw copywriter optimaliseert uw teksten voor de zoekmachines. Hij implementeert de relevante trefwoorden op de juiste plaats. En, op de juiste manier.

Spreek uw bezoeker aan

Scoren in Google is één zaak. Maar een copywriter doet meer. Hij zorgt dat uw bezoekers geboeid (blijven) lezen:

  • Uw copywriter schrijft vlotte, en vloeiende webteksten mét aandacht voor uw trefwoorden. Een subtiel evenwicht tussen kunst en techniek.
  • Hij breekt de tekst op in hapklare brokken. Hij gebruikt veel titels en korte paragrafen. Met strategisch geplaatste CTAs zet hij je bezoekers tot actie aan.

Samengevat? Een webcopywriter schrijft krachtige teksten die uw bezoekers uit de zoekmachines, en over de streep trekken.

Bekijk enkele geslaagde voorbeelden uit ons portfolio, of contacteer ons voor een vrijblijvende babbel.

Reacties

1

Deze stap wordt nogal vaak geschrapt uit contracten, maar nochtans heel belangrijk.

e-copywriten is inderdaad een vak apart. Vooral als het gaat om SEO. Trouwens, elk bedrijf die search engine optimalisation laat uitvoeren, moet zowieso de alle teksten laten onder handen nemen. Niet iedereen kan bovenaan de zoekmachines staan, enkel deze die er tijd of geld in investeren..

2

Een teksten schrijver is van hoogste belang, zeker voor een webservice als een webdesigner, of hosting partij. Daarbij ben je volledig afhankelijk van hoe je bezoekers je teksten ervaren!

Mooi artikel trouwens ;-)

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd