Downtime van onze websites

Zoals enkele klanten ons hebben laten weten, waren al onze websites gisteren enkele uren onbereikbaar. Het probleem is intussen verholpen, en er zijn geen mails of data verloren gegaan. Als het een troost mag zijn, u was niet alleen; ook andere, grotere hosting bedrijven hebben in de klappen gedeeld.

Wij citeren onze hosting partner Openminds;

Over de precieze oorzaak van de storing alsook de ingrepen die zullen plaatsvinden om dit in de toekomst te vermijden, wachten we nog op een officiële communicatie van LCL, de uitbater van het datacenter. We berichten jullie hierover van zodra we meer informatie hebben.

De volledige verklaring van Openminds kun je lezen in deze blog post.

Onze excuses voor het ongemak, wij hopen en denken dat dit niet opnieuw zal gebeuren.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd