WYM Editor Filter is live!

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is eindelijk zo ver; onze WYMeditor voor Radiant is vrijgegeven aan het grote publiek .

Deze uitbreiding voor Radiant zorgt er voor dat onze klanten de inhoud van hun websites makkelijk kunnen beheren, zonder zich zorgen te moeten maken over opmaak en/of het toegankelijk blijven van deze inhoud.

In tegenstelling tot de meeste (alle?) javascript editors, maakt WYM enkel gebruik van de opmaak die voor je website reeds aanwezig is. Op die manier blijf je steeds werken in de vastgelegde huisstijl, en kunnen wij garanderen dat de toegankelijkheid van je website behouden blijft.

http://farm3.static.flickr.com/2321/1808800694_e62a3d7ade

Sommige pagina’s in een website hebben al eens nood aan een extra’tje; Wanneer je dynamische elementen nodig hebt, zoals een contactformulier, of een automatisch up-to-date navigatie. Tot voor kort konden deze pagina’s niet met WYM worden weergegeven, omdat dan deze ‘tags’ gebroken zouden worden. Nu is dit probleem van de baan, en wordt de gebruiker op een grafische manier getoond waar zich deze tags bevinden.

We hebben nu dus deze uitbreiding klaar voor het grote publiek bevonden, en beschikbaar gemaakt voor de open source community, zodat ook andere ontwikkelaars ervan kunnen profiteren. Er zijn immers (gelukkig) meer en meer web-bureau’s die de voordelen van webstandaarden inzien, dus wordt dit waarschijnlijk een populaire gadget.

Reacties

1

proficiat Benny :)

Misschien nog erbij zeggen dat WYM de enige WYSIWYM (What You See Is What You Mean) editor is tussen vele WYSIWYG (What You See Is What You Get) editors.

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd