What the f*nt!?

Vorige week gekocht: FontBook & Made with FontFont

Fontbook

fontbook

De beste hedendaagse digitale lettertypes, gebundeld in een handig naslagwerk. De opgenomen lettertypes werden verzameld door Fontshop. Leuk hebbeding, want bladeren is stuk leuker dan eindeloos scrollen door Fontshop of Dafont (alhoewel die laatste misschien net iets beter zit qua prijs ;).

Made with FontFont

fontfont

Alles over de beste lettertypes uit de FontFont catalogus . Interviews met de ontwerpers, geschiedenis van de lettertypes en zeker niet te missen: de FF lettertypes in actie. Om de uitgever zelf te citeren ”... Not the catalog of a type library. It’s a catalog of posibilities and ways to enjoy type.”

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd