Nieuwe projecten, en Gorilla CMS

Het is ondertussen weer 3 maand geleden sinds we hier iets hebben laten weten. Dat staat haaks op onze eigen overtuigingen, maar we hebben een goed excuus;

Afgewerkte projecten

Verbeteringen binnen Gorilla CMS

We zijn ook druk bezig geweest met het uitbreiden en verbeteren van Gorilla CMS:

Enkele verbeteringen:

  • Video’s kunnen nu makkelijk worden geïmplementeerd met een radius tag. De CMS laadt dan het filmpje in met SWFobject, zodat de XHTML code helemaal proper blijft).
  • Fotogalerijen beheren gaat nu nog makkelijker via de verbeterde Gallery extension (beelden uploaden, bijknippen, rangschikken, ...).
  • ook werd WYM editor geïntegreerd. Dit maakt het makkelijk om pagina’s van enige opmaak te voorzien, foto’s of andere bestanden te importeren, links in te leggen, ... dit staat nog niet helemaal op punt, omdat sommige radius-tags niet worden aanvaard door de editor. Intussen heeft Benny al wel een plugin vrijgegeven om WYM makkelijker te implementeren in rails applicaties.

En verder?

We blijven onze CMS bijschaven en updaten, omdat dit onze eigen workflow en dus al onze klanten ten goede komt. We zijn ook bezig met het verder uitwerken van onze huisstijl en website, en hebben nog enkele projecten in de pipeline. Daarnaast proberen we tijd te vinden om ons te verdiepen in ons nieuw leesmateriaal.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd