RubyEnRails 2007 een succes!

De dag begon voor ons iets minder, toen we halverwege Nederland rook van onder de motorkap zagen komen was het even panikeren. Gelukkig werden we snel geholpen door enkele locals, en kwamen we maar een uurtje later dan verwacht aan.

De eerste “show” van Dr. Nic hebben we dus moeten missen, we zijn meteen beland bij de presentatie van Aslak over RSpec. Voor mij was dat de meest leerzame presentatie van de dag. Ik had voordien al wat me rspec gespeeld, maar vond het wat te verregaand voor mijn noden. Aslak heeft me echter meer inzicht gegeven, en nu staat het wel weer op het agenda.

Dr. Nic Williams’ Magic show

De 2e show van Dr. Nic hebben we gelukkig wel kunnen meemaken, en boy what a show it was! Het ging over complexe materie, maar het werd zo goed gebracht dat 50 minuten aanvoelden als 15 minuten.

Boodshappnlijsten

Respect nog aan Peter Dierx, die heel goed z’n kalmte bleef bewaren ook al liep het één en ander mis tijdens z’n presentatie.

De slotpresentatie van Geoffrey ging over caching. We hebben maar besloten om deze te skippen; ik heb zijn 2 uur durende screencast hierover al meermaals bekeken.. We wilden nog wat van Amsterdam gaan genieten, én op een treffelijk uur terug thuis zijn. Mission accomplished.

Het was dus een zeer geslaagde conferentie, we hebben er een paar dingen opgestoken, en de sfeer was goed. Volgend jaar zijn we er zeker weer!

Foto’s vind je op flickr.

Reacties

Reageer als eerste!

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd