RubyEnRails2007

Gorilla begint aftellen; op 7 juni gaat in Amsterdam de jaarlijkse RubyEnRails conferentie door. Naast de Nederlandse guru’s van finalist, staan ook enkele internationale sterren op het programma zoals Geoffrey Grosenbach, Dr Nic en Aslak Hellesøy.

Indien je zelf bezig bent met rails, maar het niet zo hebt voor geek meetups, laat je overtuigen door de lijst van sprekers en onderwerpen, en het feit dat dit alles 0 euro kost! Wij bij Gorilla staan in ieder geval te popelen. Als je dr zelf ook wilt bij zijn, schrijf je dan snel in (openid nodig), want er zijn op dit moment maar 25 plaatsen meer over. Wij hebben nog wat plaats over in de auto, dus als je vervoer nodig hebt vanuit de wijde omgeving van Gent, drop a comment!

Reacties

1

Te laat! Je kunt je nog op de wachtrij plaatsen, maar ik zou er niet te hard op rekenen dat er nog mensen zullen uitschrijven. Ons aanbod blijft wel gelden, dus als je bij de gelukkigen bent, ...

Geef je mening… don't be shy

  • http://

Feed the primates

Wij hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen wij de lat heel hoog. Samenwerken? Stuur een berichtje. Of bel 09 395 02 51.

Een idee voor een nieuw project? We zijn benieuwd